چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 327921
تاریخ انتشار: 22/دي/1401 - 17:26

افتتاح خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران/ حضور در اجتماع باشکوه مردم یزد در حسینیه امیرچقماق

آغاز عملیات ابر پروژه انتقال آب از دریا مهم‌ترین برنامه آیت‌الله رئیسی در این سفر دو روزه است.

افتتاح خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران/ حضور در اجتماع باشکوه مردم یزد در حسینیه امیرچقماق

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» آیت الله رئیسی صبح پنجشنبه در بدو ورود خود به استان یزد در فرودگاه شهید صدوقی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شاکرم در این ایام بسیار پرفضیلت توفیق یافتم به استان یزد سفر کنم و با مردم و پرتلاش استان یزد و مدیران این استان، خانواده معظم شهدا دیدار کنم.

وی به همه شهدای استان یزد، شهید صدوقی و همه مفاخر استان یزد درود فرستاد و گفت: این افراد جزو مفاخر استان یزد و جهان اسلام محسوب می‌شوند.

رئیسی افزود: دور اول سفر به دلیل شرایط کرونایی موفق به دیدار مردمی نشدم اما در این سفر دو روزه حتماً دیدارهای مردمی در کنار جلسات خواهیم داشت تا بخشی از دین خود را به مردم شهید داده استان یزد ادا کنیم.

رئیس جمهور همچنین بیان کرد: در این سفر هم مصوبات دور قبل و هم نیازهای استان را در قالب مصوبات جدید پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با حضور در مناطق غیربرخوردار از نزدیک مسائل مردم این مناطق را پیگیری کنیم.

رئیسی ادامه داد: قبل از سفر جلسات متعددی با اقشار مختلف، مسئولان، نمایندگان مجلس و … دیدار داشتم و دیدگاه‌ها و نظرات و نیازهای استان را دارم و امیدواریم با این سفر بتوانیم آنچه دغدغه‌های مردم است را دنبال کنیم و بخشی از این دغدغه‌ها را در همین سفر پیگیری کنیم.

رئیسی بیان کرد: مردم یزد همیشه با خدا و با سختکوشی زندگی کرده‌اند و امیدواریم بعد از این هم بتوانیم شاهد این جلوه‌ها باشیم.

وی از هدیه ارزشمند هیئت‌های مذهبی استان یزد (شال نمادین ترمه) قدردانی کرد.



طرح‌های آب و برق جلوه‌ای از یک اراده ملی است
حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران اظهار داشت: ۱۶ طرحی که در صنعت آب و برق این استان رقم می‌خورد از کارهای ضرروری برای مردم استان یزد است به ویژه کار بزرگی که امروز با تلاش مدیران و مردم یزد و با همکاری همه بخش‌ها در حال انجام است.

وی عنوان کرد: شکوه این مراسم این است که در این سرمای هوا، کارگران، مهندسان و مدیران و مسئولان مشغول به کار هستند تا مشکل مردم حل شود، شکوه این مراسم این است که گره‌ای از زندگی مردم گشوده شود.

رئیسی با بیان اینکه خط پدافندی آب یزد اتفاق ارزشمندی است که ظرف ۵ ماه انجام شد، افزود: این اقدام جای تقدیر و تشکر دارد به ویژه از وزیر نیرو که یک وزیر جهادی است زیرا استان‌های کشور اکنون با مشکل آب مواجه هستند اما وزیر نیرو و مجموعه او به رغم مشکلات مالی بسیار، با تدبیر امور را پیش می‌برد.

رئیس جمهور از استاندار یزد نیز قدردانی کرد و گفت: طرح مهم آب شرب، پشتیبانی آب شرب یزد که بیش از ۳۰ کیلومتر به سرعت اجرا شد و هم دست اندرکاران استان، کارگران، مهندسان و کارمندان که در میدان پروژه را اجرایی کردند را صمیمانه قدردانی می‌کنم.

وی عنوان کرد: ما ظرفیت در کشور بسیار داریم و به رغم اینکه دشمن تلاش کرده با فشار حداکثری ما را در تنگنا قرار دهد، موفق نشده زیرا اراده‌های پولادینی وجود دارد که می‌گوید ما حاضر نیستیم در جنگ اراده‌ها تسلیم شویم و به هیچ عنوان حاضر نیستیم در پیشرفت متوقف شویم و بنا داریم پیشرفت‌ها را ادامه دهیم.

رئیسی ادامه داد: این ۱۶ طرحی که در این شرایط تحریمی در حال اجراست، همه جلوه‌ای از یک اراده است که آن اراده می‌خواهد بگوید ما متوقف نمی‌شویم و بنا داریم کشور را آباد کنیم و رفاه اجتماعی را برای مردم داشته باشیم و آغاز این طرح بزرگ آبرسانی از خلیج فارس به استان‌های مرکزی کشور کار بزرگی است و از همه دست اندرکاران می‌خواهیم که زمان اجرا را کوتاه‌تر کنند.

رئیس جمهور ادامه داد: ما خرسندیم به خرسندی مردم استان یزد و به اینکه دغدغه مردم استان یزد استان اصفهان و استان کرمان و سیستان و بلوچستان و استان‌های مرکزی کشور رفع شود و آرامش در آنها ایجاد شود.

وی عنوان کرد: امکان دسترسی به خلیج فارس برای کشور ما با ایجاد آب شیرین کن هایی که در برنامه کاری وزارت نیرو است.

رئیسی ادامه داد: دسترسی به خلیج فارس امکانی است که خدا داده و باید از این امکان درست استفاده کنیم و با صرفه جویی، به درستی از مواهب الهی با صرفه جویی در آب و برق و گاز استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: اصلاح در الگوی مصرف بسیار حائز اهمیت است و میزان مصرف گاز در ایران نسبت به سایر کشورهای دنیا باید اصلاح شود.

رئیس جمهور عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های مردم بسیار نام آور یزد، روحیه قناعت و جلوگیری از اسراف است که دیگر به شعار تبدیل شده و مردم یزد را به قناعت می‌شناسند.

رئیس جمهور از همه شرکت ها و پیمانکاران اجرای انتقال آب از خلیج فارس به استان یزد خواست که زمان اجرای طرح را محدودتر کنند تا دغدغه همه مردم استان های مرکزی از جمله استان یزد رفع شده و آرامش در آنها ایجاد شود.

وی ادامه داد: استفاده از امکانات از جمله دسترسی به خلیج فارس و ایجاد 6 دستگاه آب شیرین کن هایی که در برنامه کاری وزارت نیرو است می تواند برای مردم مناطق کشور آب را شیرین کند و تحویل مردم دهد. این امکان خدایی است که باید از آن بهره برداری کرد اما در عین حال باید در مدیریت مصرف هم برنامه ریزی کرد.

رئیسی بیان کرد: مصرف بهنیه یکی از ویژگی های مردم استان یزد است که آنها را به مردم قناعت گر مشهور کرده است به طوری شاهد هستیم که با کمترین میزان آب، آبادی های بسیاری در استان یزد ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: باید توجه کرد که انتقال آب از خلیج فارس در سرما و گرمای کویر بسیار دشوار است اما شور و شوق و انگیزه این مردم و این عزیزان باعث شده است که احساس خستگی نکنند. این کار بزرگ را دست کم نگیرید. این اقدام یک طرح بزرگ آبرسانی نه برای یک روز و یک سال بلکه برای یک عمر بیمه کردن نیاز مردم استان است تا به آنها اطمینان دهد که آب برای نسل های آینده نیز تامین است.

رئیسی بیان کرد: دولت مصمم است نسبت به انجام طرح های بزرگ و با شعار ما می توانیم با اتکای به خدا و اعتماد به داشته ها که اولین آن نیروی انسانی معتقد در صحنه است و ذخایر و ظرفیت های کشور مشکلات کشور را حل کرد.



حضور در اجتماع باشکوه مردم استان یزد در حسینیه امیرچقماق
آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، ظهر امروز پنجشنبه در جریان دومین سفر دولت مردمی به استان دارالعباده یزد، در دیدار با مردم این استان در حسینیه امیرچقماق، با تبریک فرارسیدن روز ولادت حضرت زهرا(س) گفت: کوثر وجود حضرت زهرا(س) منشا همه خیرات و برکات در عالم هستی است و خدا را شاکریم که در شهر و دیار ما، در هر کوی و برزن، نام فاطمه اطهر(س)، بلند است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه امروز باید مساله مهم و محوری خانواده را مورد توجه قرار داد، تصریح کرد: زنان ما در جامعه دارای شئونات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستند و در کنار مردان، خدمتگزاری به جامعه را دنبال می‌کنند.

آیت الله رئیسی تأکید کرد: زنان و دختران ما، چه در دوران دفاع مقدس و حمایت از رزمندگان حاضر در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و چه امروز در عرصه نقش آفرینی در حوزه‌های علمی، آموزشی و اجتماعی، مایه افتخار ما هستند و توانستند با حفظ ارزش‌های الهی بر سکوهای موفقیت جای بگیرند و نام‌آور شوند.

رئیس جمهور با تشکر از استقبال با شکوه مردم استان یزد از دولت مردمی، تصریح کرد: مردم استان یزد، بنده را با حضور پرشور و بامعنایشان شرمنده کردند و این استقبال، پیام حضور و حمایت از ارزش‌های انقلاب و پاسداشت خون شهیدان و همچنین اعلام حضور به امام المسلمین، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که مردم ایران همیشه در میدان آماده‌اند.

آیت‌الله رئیسی افزود: برای من افتخار بزرگی است که در جمع مردم ولایی، شهیدپرور، با بصیرت، پرتلاش، اهل قنوت و نجوای با خدا، اهل قناعت و همچنین مردمی که مواهب الهی برای آنها در طول تاریخ جاری بوده است، حضور دارم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در بدو ورود به استان یزد، در آستانه ولادت با سعادت حضرت زهرا(س)، ۱۶ طرح مهم آب و برق در استان افتتاح شد، گفت: پس از سالها انتظار، خواسته اصلی مردم یزد برای آبرسانی به دست فعالان عرصه سازندگی رقم خورد و امروز به شکل رسمی عملیات اجرایی طرح آبرسانی از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران و استان یزد آغاز شد.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: طرح انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران قرار بود به دلیل طولانی بودن مسیر، سه ساله به پایان برسد که دست‌اندرکاران اجرای طرح قول دادند در صورت تامین به موقع اعتبارات این طرح سریع‌تر به بهره‌برداری برسد و دولت نیز تمام تلاش خود را برای تامین کامل اعتبارات طرح به کار خواهد گرفت تا این طرح هر زودتر تکمیل شده و دغدغه مردم استان یزد برای آبرسانی، به پایان برسد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش، مساله مسکن را دومین نیاز جدی مردم استان یزد عنوان کرد و افزود: باید هر سال یک میلیون مسکن ایجاد می‌شد تا امروز در کشور با مشکل مسکن روبه رو نشویم، اما این کار صورت نگرفت، اما امروز بر اساس حکم قانون و با اراده دولت، سالی یک میلیون مسکن در کشور ساخته خواهد شد تا مشکل مسکن برطرف شود.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه استان یزد، استان پهناوری است و زمین برای ساخت مسکن کم نداریم، تصریح کرد یکی از برنامه‌های مهم دولت برای مردم استان یزد، ساخت مسکن است و اطمینان دارم با پیگیری استاندار و مسئولان محلی و کشوری، مساله مسکن به عنوان نیاز قطعی و دغدغه مردم استان به ویژه برای جوانان که آماده تشکیل زندگی هستند، با خدمتگزاری دولت و تلاش مردم، حتماً مرتفع خواهد شد.

نظرات بینندگان
نظرات شما